100 Bin Dolar Ödüllü BattleHack İstanbul’da yapılacak

100’lerce başvuru şimdiden alındı. Sizde zaman kaybetmeyin yerinizi alın. Büyük ödül: 100.000 Dolar BattleHack’te dördüncü raunt İstanbul’da yapılacak Yazılımcı ve geliştiricilerin yetenekleriyle 100.000 dolarlık büyük ödül için mücadele ettikleri BattleHack’in İstanbul maratonu 26 – 27 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek

2013 yılında dünya çapında 2000’den fazla yarışmacının mücadele ettiği BattleHack, geçen seneki başarısının ardından bu yıl tekrar başlıyor. BattleHack 2014’te, yarışmacıların sevdiği her şey ve çok daha fazlası bu yıl tekrardan “yazılımcı ve geliştiricileri” bekleyecek.

100.000 dolar ödüllü maratonun dördüncü durağı İstanbul olacak

Bu sene, 26-27 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek BattleHack’in dördüncü durağı İstanbul olurken, her şehirden birincilerin yüzleşeceği ve 100.000 dolarlık büyük ödül ile “En İyi Yazılımcı ve Geliştirici” ünvanı için mücadele edilecek maratonun Dünya Finali, Kaliforniya – San Jose’de gerçekleştirilecek.

Rus yazılımcı ve geliştiriciler, mobil bağış uygulaması ile 2013’te kazanan takım oldu

2013 dünya finallerinde Bluetooth Low Energy (BLE) ve PayPal’ı kullanarak geliştirdikleri, uzun formlar doldurmaya gerek kalmadan, herkesin istediği zaman mobil cihazlar üzerinden amaca hizmet edecek şekilde bağış yapmalarını sağlayan “Donate Now” isimli bir uygulama geliştiren Moskovalı bir grup geliştirici, PayPal’ın geçen sene ilk kez dünya çapında düzenlediği BattleHack’i fethettiğinde, 100.000 dolarlık büyük ödülün de sahibi oldu.

BattleHack nedir?
Her bir 24 saat boyunca geliştiriciler, PayPal API ya da Braintree ve Venmo SDK’yı içeren ve yerel bir problem çözüm niteliği taşıyan bir uygulama geliştirmekle görevlendiriliyorlar. Bir çözüme ihtiyacı olduğunu düşündüğünüz her konu için çalışmak mümkün! Gereken tek şey yaratıcılık ve tabii ki insanın aklını başından alacak kodlamalar

Başvurularınızı için tıklayınız 

 

)

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.