2 TB iCloud depolama alanı geçici süreliğine ücretsiz!

Apple, bulut depolama servisi iCloud’un 2 TB kapasiteli paketini bir aylığına ücretsiz olarak sunuyor. Şanslı kitlede iseniz 50 GB, 200 GB ve 2 TB ek alanlarından dilediğinizi ücretsiz kullanabilirsin

28-05-2018

Apple, bulut depolama servisi iCloud kullanıcılarına ücretsiz alan genişletme fırsatı sunuyor. Şimdilik bazı kullanıcılara özel olan bu kampanya ile kullanıcılar 2 TB’a varan iCloud tarifelerini ücretsiz olarak kullanabilecek.

Kampanya, bugüne kadar iCloud’u ek paket satın almadan ücretsiz olarak kullanmış kullanıcıları hedefliyor. Bu kullanıcılar ek alan paketlerinden birini bir aylığına ücretsiz olarak kullanabiliyor. 50 GB, 200 GB ve 2 TB iCloud üyeliklerinden birisini para vermeden deneyebilirsiniz.

Bu promosyon şimdilik küçük bir kitleyi hedef alıyor. Ayarlar > Apple Kimliği > iCloud > Saklama Alanını Yönet sayfasından kampanyayı kontrol edebilirsiniz. Paralı paketlerin altında “İlk ay ücretsiz” ibaresi yer alıyorsa fırsattan yararlanabilirsiniz.

Eğer ücretsiz olarak ek alan aboneliği başlatıp birinci ayın sonunda paketin ücretini ödemezseniz ek alandaki verilere erişim sağlayamaz, 5 GB depolama alanına geri dönüş yaparsınız.

Üyeliğinizi devam ettirmek istiyorsanız birinci ayın sonunda

  • 50 GB kapasitesindeki alanı satın almak için ayda 3,99 TL
  • 200 GB kapasitesindeki alanı satın almak için ayda 11,99 TL
  • 2 TB kapasitesindeki alanı satın almak için ayda 39,99 TL ödemeniz gerekmektedir.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.