500 Bin Dolar Ödüllü PUBG Nations Cup.

08-08PUBG Mobile’ın geliştirilmesiyle beraber oyun dünyasında en çok konuşulanlar arasında yer bulan PlayerUnkown’s Battlegrounds (PUBG) bu kez dünya çapında turnuva ile karşımızda.

PUBG Nations Cup Seoul 2019, 16 farklı ülkenin e-spor takımlarının katılımıyla  9 – 11 Ağustos 2019 tarihlerinde Güney Kore’nin başkenti Seul’da düzenlenecek.

maxresdefault

Üç gün sürecek olan turnuvada dünyanın pek çok ülkesinden e-spor takımları PUBG arenasında yerlerini alırken, milli takımlar 3 gün boyunca rakiplerine karşı kıyasıya hayatta kalma mücadelesi verecekler.

İlginizi Çekebilir : Turkcell Pubg Mobile paketi

9-11 Ağustos tarihleri arasında canlı olarak yayınlanacak turnuvanın milyonlarca kişiye ulaşacağını anlamak güç olmasa gerek. Bu arada turnuvanın tamamını ‘’ playbattlegrounds ’’  Twitch  kanalından izleyebilirsiniz. ?

PUBG Nations Cup genel tanıtım videosu 🙂

Ulusal Kupa ve toplamda 500 bin dolar para ödüllü ( birincinin 100 bin dolar alacağını da belirtmek isteriz ) turnuvada Türkiye milli takımı da var tabii ki.

Pubg Türkiye Takımı

 

Murat Öztürk ( SIX-MO ), Çakıl Develi ( Iroh ), Mert Öztürk ( ABeautifulDeath ) ve Mert ( mert ) Güngör’ün oluşturduğu milli takımımıza başarılar diliyor ve ödülü almadan gelmeyin diye de ekleme yapmadan yazımızı bitirmiyoruz. ?

 

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.