Android tabanlı oyun konsolu ZRRO

Hali hazırda satılan birçok Android işletim sistemli oyun konsolu, özellikle standart kontrolcüleri ve düşük oyun sayıları ile çok iyi bir deneyim ortaya koyamıyorlar. Bu sorunları iyi değerlendiren Ori Rimon ve ekibi, hazırladıkları dokunmatik kontrolcüsüyle öne çıkan Android tabanlı oyun konsolu ZRRO ile Kickstarter’da destek arıyor.

Standart televizyon modellerine HDMI v1.4a üzerinden bağlanabilen ZRRO, Android 4.4 işletim sistemi ile geliyor ve 2.0 GHz hızında çalışan dört çekirdekli ARM Cortex-A9 işlemcisi, Octo-Core Mali-450 grafik birimi, 16GB dahili hafızası (SD kart ile 32 GB’a kadar arttırılabiliyor), 2GB DDR3 RAM ve 4 çözünürlüğe kadar verdiği destek ile Google Play Store üzerinde yer alan 1 milyondan fazla oyunu ve uygulamayı aktif olarak çalıştırabiliyor. Esas farkını beraberinde gelen dokunmatik kontrolcüsüyle koyan konsol, bu açıdan benzer sistemlerde eşi benzeri görülmemiş bir ilke imza atıyor.

Parmak hareketlerini dokunmatik yüzeyin 1.2-inç üzerinden başlayarak algılayan ve parmakların konumunu direkt olarak televizyona yansıtarak daha rahat bir kullanım süreci sağlayan konsol, bu imkanlarıyla klavye kullanımını da ciddi oranda kolaylaştırıyor. Dahili sensörleri sayesinde genel el hareketleri kontrol sürecine dahil edebilen ZRRO, ses açma/kapama ve ana ekran ile geriye dönme butonlarını da direkt olarak kontrolcüsünde taşıyor.

Wi-Fi ile Bluetooth kablosuz bağlantı teknolojilerini destekleyen Android oyun konsolu ZRRO, Kickstarter’da koyduğu 200,000$ hedefin bitimine 41 gün kala 17,039$’lık kısmını toplamış durumda. Yapılacak en az 149$ bağış ile 2015 Eylül ayında elde edilebilen ürünün pratikte sunduğu harika deneyimi aşağıda yer alan eğlenceli video ile görebilirsiniz.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.