Apple severlere müjde!

23-05

 

Apple’ın her yıl düzenlediği Dünya Geliştiriciler Konferansı ( WorldWide Developer Conference ) bu yıl 3 – 7 Haziran 2019 tarihleri arasında San Jose’deki McEnery Convention Center’da düzenlenecek.

30. kez düzenlenen WWDC 2019 ‘da, katılımcıların bu platformun geleceğiyle ilgili bilgi edinmelerine ve geliştiricilerin Apple mühendisleriyle beraber çalışmalar yapmalarına imkan tanıyacak.

Tanıtılması beklenen ürünler arasında iOS 13, macOS10.15, watchOS 6 ve tvOS 13 yer alıyor.

Hatta iOS 13, 3 Haziran 2019 tarihinde tanıtılacak. Peki iOS 13 ile hayatımıza ne gibi yenilikler gelecek 🙂

apple-ios-131

iOS 13’te aktif edilecek ‘Günlük Rapor’ adı verilen menü ile tüm gün boyunca yapılan aktiviteler detaylı olarak incelenebilecek.

iPhone’umu Bul ve Arkadaş Bul uygulamalarını tek çatı altında toplayacak olan iOS 13’te, kullanıcılar bütün cihazlarını tek panelden kontrol etme imkanına kavuşacak. Ayrıca mesajlar uygulaması Whatsapp’a benzer özelliklere sahip olacak böylelikle kullanıcılar, profil resimlerini ve kullanıcı adlarını düzenleyebilecekler.

iOS 13 ‘te en dikkat çeken yenilik, gece modu. Uzun zamandır iPhone kullanıcılarının beklediği bu özellik sayesinde göz daha az yorulacak, hem de batarya tasarrufu sağlanacak.

İlginizi Çekebilir : Apple Netflix’e karşı

Diğer bir dikkat çekici özellik ise geri alma. Şu anda mevcut iPhone ve iPad modellerinde, cihaz sallanılarak yapılan geri alma işlemi, iOS 13 ile birlikte üç parmakla ekran sola kaydırıldığında yapacak.

3 -7 Haziran tarihleri arasında hayatımıza katılacak yeni Apple ürünleri için takipte kalın 🙂

You may also like...

2 Responses

  1. 11 Haziran 2019

    […] Apple severlere müjde […]

  2. 13 Eylül 2019

    […] İlginizi çekebilir : Apple severlere müjde […]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.