Apple Trafik Haritasını Getirdi.

Apple, Türkiye’deki güncellemelerine devam ediyor. Apple Music’e eklenen yeni Türkçe parçalardan sonra şimdi de haritalarda güncelleme yaparak trafik haritasını da kullanıcılara sundu. Uzun süredir beklenen bu güncellemeden sonra artık Türkiye’nin her yerindeki trafik durumu takip edilebilecek.  Kullanıcıların trafik bilgisini görebilmesi için harita uygulamasında sağ alt köşede yer alan “i” ikonuna ve ardından “Trafiği Göster“e tıklaması gerekiyor. iOS uygulaması haricinde OS X El Capitan’da da bu desteği kullanabilecek.harita

Trafik bilgisini Apple’ın masaüstü veya dizüstü bilgisayarları üzerinden de ulaşabiliirsiniz. Harita uygulamasını açtıktan sonra sol alt köşede yer alan “Göster” tuşuna tıklamanız ve ardından “Trafiği Göster”e basmanız durumunda trafik haritasına ulaşabilirsiniz. Trafik bilgisini trafiğin yoğunluğuna göre farklı renklerde sunan Apple, trafik yoğunlaştıkça yolların rengini önce turuncu renkte, daha sıkışık bir trafikte ise kırmızı renkte sunuyor. Canlı trafik koşulları haricinde uygulama kaza veya yolla ilgi de bilgileri de paylaşabiliyor.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.