Apple Yanlışlıkla Yeni Iphone Modelini Yayınladı

Geçtiğimiz günlerde dünya çapında bir rekora imza atan Apple firması, değerini 1 trilyon dolara çıkartmıştı. Uzun zamandır değeri ile gündemde olan Apple şimdilerde yeni Iphone modeli ile gündeme geliyor.

Apple’ın yeni telefonunu tanıtmak için lansman tarihi yakınlaşıyor. Haliyle yeni modellerle ilgili sızıntı ve iddialar da çok fazla. İşte yeni Apple telefonun en çok öne çıkan yenilikleri ve özellikleri: 9to5Mac’te yer alan iddiaya göre, Apple yeni modellerinde Full Active LCD’ye yer verecek. Bu demek oluyor ki yeni telefon modelinin çerçevesinin yarı yarıya küçültülecek ve 0.5 milimetreye inecek. Ayrıca Apple, yeni Iphone modelininin 3 arka kameraya sahip olacağını da duyurmuştu.

Yeni Apple telefonların fiyatlarına gelecek olursak resmi olmayan duyumlara göre ortalama olarak ekran boyutları 5.8 inç – 6.5 inç arasında değişen, farklı renk seçenekleri ve tasarım sürprizleri bulunan iPhone X , 800 dolardan baslayıp 1000 dolara kadar fiyatlarda sunması bekleniyor.

Apple’ın bu sene 3 yeni Iphone modeli tanıtması bekleniyor.

 

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.