Apple’dan iPhone 7 için kablosuz kulaklık sürprizi

Sızıntı haberleriyle şu sıralar adını sıkça duyduğumuz iPhone 7 hakkında belki de ilk resmi bilgi ele geçirildi. Buna göre Apple’ın yeni kablosuz kulaklığının isim hakkını tescillediği ortaya çıktı.

19-07-2016

Teknoloji dünyasının heyecanla beklediği iPhone 7 hakkında ardı arkası kesilmeyen bilgi sızıntıları devam ederken cihaza dair belki de ilk resmi detay açığa çıktı. Yakın zamanda gündeme gelen video ve fotoğraflarla tasarım cephesindeki değişiklikleri kısmen netleşen cihazın kulaklık konusunda ise önemli bir sürpriz hazırlığında olduğu belirtiliyor.

Hatırlayacağınız üzere 3.5 mm’lik kulaklık bağlantısı yerine Lightning girişiyle geleceği kısmen netleşen iPhone’un asıl önemli yeniliğinin kablosuz kulaklık olduğu duyuruldu. MacRumors‘ta yer alan habere göre “AirPods” isminde kablosuz kulaklık geliştiren Apple’ın ürün için gerekli isim haklarını Amerika’da tescillediği ifade ediliyor.

Paylaşılan bilgiler incelendiğinde kulaklıklar arasında herhangi bir fiziksel bağlantının yer almayacağı, tamamen bağımsız olarak kullanılabileceği de söylenenler arasında. Fakat AirPods’un iPhone 7 ile birlikte kutu içeriğinde mi yoksa ayrı bir ürün olarak mı satışa sunulacağı ise gizliliğini korumaya devam ediyor. Elbette bu tescilleme ileriye dönük bir hamle niteliği de taşıyor olabilir. Bakalım Eylül ayındaki lansmanda bizleri ne gibi sürprizler bekliyor…

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.