Arayüz Tasarımı

Arayüz tasarımı, yeni hazırlanan bir web sitesi projesini tüm detay ve genel hatları ile birlikte Photoshop ya da benzeri programlar halinde resim olarak çizilen işlemlere verilen genel bir isimdir.
Arayüz tasarımını yapabilmek için Photoshop ve bu program kadar gelişmiş, ince hatları en iyi şekilde ölçmeyi sağlayacak grafik araçlarına ihtiyaç vardır.

Uzman kişiler tarafından belirli periyodlarla güncelenen web sitelerinde kullanıcıların daha uzun süre vakit geçirdiği tespit edilirken, güncellenmeyen sitelerin göze hitap etmediği gerekçesiyle kullanıcıların sitede daha az süre geçirdiği kanıtlanmıştır.

Arayüz tasarımı konusunda hızlı ve profesyonel bir destek için Rella’ya ulaşabilirsiniz.

www.rellamedya.com
0216 337 99 44
web@rellamedya.com

rellamedya #webdesign #kurumsalkimlikçalışmaları #logo #logodesign #website #reklam #advertisement #dijitalpazarlama #digitalmarketing #teknoloji #dijital #digital #yazılım #software #tasarım #design #profesyoneldijitalişler #kurumsalkimlik #kurumkimliği #logotasarım #logotasarımı #websitesi #ajans #seo #sem #sosyalmedya #arayüztasarımı

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.