ASUS, ROG Strix XG27VQ kavisli oyuncu monitörünü duyurdu

Tayvanlı donanım üreticisi yeni duyurduğu monitörle oyuncu sınıfı kavisli monitör ailesini genişletti. Model özellikle de fiyatı ve ekran boyutuyla öne çıkıyor.

21-08-2017

ASUS tanıttığı yeni ROG Strix sınıfı monitörüyle uygun fiyatlı kavisli monitör arayanları hedef alıyor. Çözüm konumlandırıldığı fiyat segmentine rağmen zengin bir özellik listesine sahip ki bu açıdan bir çok kullanıcıyı memnun edeceğe benziyor.

ROG Strix XG27VQ adlandırmasına sahip monitör 1920×1080 çözünürlüğünde 144 Hz 24‘’ panel üzerinde şekilleniyor. 300 nit parlaklık değerine, 3000:1 kontrast oranına ve 4 ms gecikme değerine sahip çözüm, 178 derecelik görüş açısı sunarken 1800R’lık kavisiyle de oldukça kıvrımlı bir yapıda. Kavisli yapısı sayesinde oyunculara daha gerçekçi bir oyun deneyimi yaşatması beklenen model sahip olduğu FreeSync ve ELMB (Extreme Low Motion Blur) özellikleri ile de oyuncuları kendine çekeceği söylenebilir.

HDMI 1.4, DisplayPort 1.2 ve DVI-D bağlantı imkanlarına sahip oyuncu sınıfı monitör altında ROG amblemi oluşturan bir aydınlatmaya sahipken arkasındaki özelleştirilebilir RGB aydınlatmasıyla da oyuncu sisteminin aydınlatmasının uyumunu monitörüne de taşımak isteyen kullanıcılara göz kırpıyor.

Son olarak ASUS’un GamePlus modlarını da destekleyen kavisli monitörün 349.99$’lık fiyat etiketiyle içinde bulunduğumuz çeyrekte raflardaki yerini alması bekleniyor. Öte yandan dileyen kullanıcılar için ROG Strix XG27VQ Newegg ve Amazon’da ön siparişe açılmış durumda.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.