Bitcoin uçuşa geçti, kış havası bitiyor mu?

Bir süredir yatırımcısını üzen kripto paralar toparlamaya başlamış gibi görünüyor. Bitcoin başta olmak üzere tüm altcoinler yüzde 10 üzerinde yükselişlere imza atıyor

12-04-2018

Yılın ilk günlerinden itibaren büyük bir düşüş içerisine giren kripto para birimleri bugüne kadar bir aşağı bir yukarı oynamalar yapıyordu. Bugün ise bahar havasını getirecek önemli gelişmeler yaşanıyor.

Son grafiklere göre Bitcoin gün içerisinde yüzde 15 civarında artış yaşadıktan sonra yüzde 12 seviyelerine inmiş durumda. Hali hazırda 7600$ üzerinde işlem görüyor. Ethereum ise yüzde 10 civarında artış gösterdi ve 458$ seviyesinde seyrediyor.

Bitcoin’in hareketliliği elbette altcoinleri de adeta coşturuyor. Ripple yüzde 10 civarında artışla 0.54$ seviyesine gelirken EOS yüzde 32 artışla 9$ seviyelerine çıktı. Cardano yüzde 22 artarak 0.18$ seviyesine gelirken Steem yüzde 28, Bytecoin yüzde 17, Dogecoin de yüzde 12 civarında artış gösterdi.

Yatırımcılar Nisan ayı ile birlikte bir bahar havasının başlamasını beklerken uzmanlar kesinlikle tedbirli olmasını tavsiye ediyorlar. Önümüzdeki günlerde aşağı doğru bir düzeltme şaşırtıcı olmaz. Şu anda pazar değeri de 300 milyar doların üzerine çıkmış durumda.

 

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.