BMW 100. Yıl Kutlamalarına 7 Serisiyle Devam Ediyor

Daha önce bahsettiğimiz BMW’nin 100. Yılına özel olarak çıkardığı Vision Next 100 isimli otomobilden sonra yine 100. Yıla özel yeni bir otomobil duyurdu.

bmw100years

Otomobil devinin kutlama coşkusundan yararlanan son model 7 serisi oldu. BMW Individual 7 Series The Next 100 Years ismine sahip olan yeni araç hem dış hem de iç mekanda incelikli işçilik eseri. Centennial Blue metalik rengine bürünen gövdesinde el yapımı amblemleriyle göz kamaştıran otomobil 20 inç çapında çift tonlu jantlara sahip. İç mekanda ise yine el yapımı kontrast dikişlere sahip beyaz deri koltuklar yer alırken, lüksü simgeleyen Montblanc dolma kalem otomobille birlikte hediye ediliyor.

Untitled-3

Kaputun altı, bölgeye ve modele göre değişmekle birlikte, 7 serisinin performansı en yüksek modeli BMW Individual M760i xDrive Model V12 Excellence The Next 100 Years, 610 beygir güç üreten V12 motora sahip. Dünya genelinde sadece 100 adet üretilecek olan 100. Yıla özel çıkarılan modelin bu yılın sonlarına doğrun satışa sunulması bekleniyor.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.