Booking.com Yeniden Açılıyor

Türkiye Seyahat Acenteleri09-07-2018 Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya katıldığı bir televizyon programında gerekli yasal düzenlemelerin kısa zamanda yapılacağını ve booking.com’un Türkiye’de yeniden hayata döneceğini açıkladı.

Tüm dünyada gezginlerin ve seyahat severlerin en çok kullandığı seyahat ve tatil sitesi booking.com 2017 yılı Mart ayında, haksız rekabet yarattığı gerekçesiyle TÜRSAB’ın açtığı dava sonucunda yurtiçinde kapatılmıştı. Yurtdışı rezervasyonlar için hala aktif olan booking.com, TÜRSAB başkanının açıklamalarına göre yakın zamanda yurtiçi rezervasyonlar için de yeniden açılacak.

Firuz Bağlıkaya açıklamasında, “Merkezleri Türkiye dışında olup, tüketiciyle turizmciyi bir araya getirerek para kazandıran Booking.com benzeri siteler için ‘kurumsal üyelik’ statüsü üzerinde çalışıyoruz. Bu statüyü hayata geçirince Booking.com benzeri hizmetler ülkemizde yeniden hizmete açılabilecekler. Bu konuda geçtiğimiz günlerde görüştüğümüz Booking.com yetkililerine teklifte bulunduk” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.