BU KİTABI 2 AY İÇİNDE OKUMALISINIZ

VIDEO’YU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kitabı ya da şöyle dersek daha iyi olur; kitapları alırız, rafa koyarız ve o kitaplar orda okunmayı beklerler..

Ama bu kitap diğerleri gibi beklemez. Çünkü bu kitap Beklemeyen Kitap! “The Book That Can’t Wait”

Arjantinli bağımsız bir kitapevi olan Eterna Cadencia, yayınladığı Latin Yazarların Antolojisi ile bir ilke imza attı! İlk baskısının, çıktığı ilk gününde tükenen ve yüzlerce yeni sipariş alan bu kitap; tanıtım videosunda da seyredeceğiniz gibi raflarda yıllarca duran kitaplara karşı geliştirdikleri bu proje ile yazarların kitaplarının okunmamasının ileride yeni kitaplar yazmamaları ile sonuçlanacağı görüşü ile projeyi hayata geçirdiklerini belirtiyor. Videonun başında da bu görüşlerini belirten proje sahipleri, okurlara görüşlerini şu şekilde aktarıyor:

“Kitaplar çok sabırlı objelerdir. Onları satın alırız ve daha sonra kitaplar, onları okumamızı bekler. Günler, aylar hatta yıllarca. Kitaplar için bu sorun olmaz fakat yeni yazarlar için sorun. Eğer insanlar ilk kitaplarını okumazlarsa, hiçbir zaman ikinci bir kitap yazamazlar.”

Kitabın basımında özel olarak kullanılan bu mürekkep, hava ile su ile teması sonucu siliniyor ve 2 ay sonra kitabın için bomboş sayfalardan oluşan bir kitap haline geliyor.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.