Cüzdana sığan şarj!

Cüzdana sığan şarj mucizesi!

Cep telefonunuzun şarjı çok mu çabuk bitiyor? Öyleyse cüzdana bile sığan bu küçük cihaz sizin için!

The ChargeCard; ufak, kredi kartı boyutlarında, cebinize veya cüzdanınıza sığabilen yeni bir ürün. Bu ürün sayesinde, telefonunuz asla USB kablosuz veya şarj aletsiz kalmayacak. Eğer en ihtiyacınız olan zamanlarda, USB kablosu arayanlardan veya başkalarının şarj aletlerine muhtaç kalanlardan iseniz bu ürün tam size göre!

The ChargeCard’ın güzelliği, hemen her yere sığabilmesinde. Bu özelliği sayesinde her zaman yanınızda USB kablosu ve şarj kablosu olmasını garantiliyor. Ayrıca dokulu dış kaplaması sayesinde, cüzdan ve benzeri yerlerden kayıp kolay bir şekilde düşmesi zor bir ihtimal haline dönüşüyor.

The ChargeCard üç farklı çeşit olarak üretilmiş durumda. Bu çeşitler: hemen her Android ürününe uyan microUSB versiyonu, iPhone 4 versiyonu ve iPhone 5 versiyonu olarak ayrılıyor. Kablo, enerjinin yanı sıra veri aktarımı da yapabilme özelliğine sahip. iPhone 4 ve microUSB versiyonları şu anda alınabilir olan ürünün iPhone 5 versiyonu da önümüzde ki ay satışa sunulacak. Her üç modelin de fiyatı 25 dolar.

Ürün, bir “kickstarter” projesi sonucu ortaya çıkmış. Ancak proje, daha kampanya bitmeden, ulaşmayı hedeflediği parasal hedefe ulaşmış durumda. Şu anda ise alınan siparişler, üretimin arttırılması ve çoğaltılmasına yardımcı oluyor.

Tabii ki ChargeCard piyasadaki tek USB şarj kablosu veya ürünü değil. Ancak boyutu ve şekli ile son derecede kullanışlı olan ChargeCard, diğerlerinin birkaç adım ilerisinde olacak gibi gözüküyor.

[alıntı]

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.