Dijital Sertifika: Sertifier.

sertifierr

 

Hayatımız boyunca çeşitli etkinliklere katılıyoruz. Bu etkinlikler sonucu ise matbaada baskı, elden imzalar ve dağıtım gibi çeşitli süreçlerden geçen sertifikalar veriliyor. Sertifier ise bu zamanın korunması adına yapılan bir dijitalleştirilmiş sertifika girişimidir. Sertifier, Sarp Çubukçuoğlu, Bengisu Doğan ve Arda Helvacılar tarafından 1 ay içinde gerçekleştirilen bir girişim olmuştur.

Daha güvenli bir deneyim vadeden Sertifier, her belgeye özel seri numarası ve QR kod yerleştirmiştir. Bu sayede ise daha sonrasında sorgulama sayfasından sertifikalarınızı kontrol edebilmenize de olanak sağlamıştır.

Sertifika kredisi ile sistem üzerinden sertifikaları yollayabildiğiniz bu sistemde ihtiyaçlara göre paketler satın alınabiliyor. 50-100-250 adetlik paketler adet başına sırasıyla 0,64-0,60-0,56 tl olacak şekilde ücretlendiriliyor. Bu da matbaadaki baskı, kullanılan kağıt ve kalem, dağıtım gibi süreçlerin maliyetinden çok daha ucuz bir maliyet sunuyor bize.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.