Efsane Dizinin, Devam Filmi Geliyor.

27-08

 

‘’ Breaking Bad ’’dizisinin bitmesinin üzerinden neredeyse 6 yıl geçmesine rağmen bir köşede mutlaka hakkında övgüyle konuşulduğuna şahit olmuşsunuzdur. Hatta Game of Thrones’in final bölümünden sonra efsane dizi olduğuna bir kez daha oy birliğiyle karar verilmiştir.

Hal böyle olunca dizinin yaratıcısı Vince Gilligan bu ilgiyi film ile taçlandırmayı düşünmüş ki  El Camino : A Breaking Bad Movie ile ‘’ Breaking Bad ‘’ sevenleriyle tekrardan buluşacak.

434246361977185

11 Ekim’de Netflix’te  seyirci ile buluşacak film ismini, Jesse Pinkman’ın final sahnesinde kaçarken kullandığı arabadan aldığı ve filmin dizinin bittiği noktadan kısa süre sonrasını anlatacağı yapılan açıklamalardan anlaşılıyor.

Tutkunlarının merak ettiği ” Jesse Pinkman’a ne oldu? ” ve ‘’ Heisenberg öldü mü? ‘’ sorularına yanıt bulacağı ortada.

Breaking Bad’in yaratıcısı olan Vince Gilligan‘ın, El Camino filmini hem yazıp hem de yönetmenliğini üstleniyor.

,-5dxpRJAR06lnE0R7PmwPA

Günümüz çağında interneti bu kadar çok kullanırken filmden haberimizin olmayışı, görüntülerin sosyal medya üzerinden sızmayışı da beklentiyi ve mutluluğu arttıran özelliklerden. 11 Ekim sabırsızlıkla beklenir.

Netflix tarafından yayın tarihini bildirir yayınlanan fragman sizlerle. Özlediklerimizde filmde olursa ( Walter White ?  ) tam süper olur. Umarım film, dizinin etkisini sürdürür.  Şimdiden iyi seyirler.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.