En İnce Fotoğraf Makinesi; Canon Powershot SX720 HS

Canon şimdiye kadar ürettiği en ince  fotoğraf makinesi olan PowerShot SX720 HS modelini tanıttı. PowerShot SX seyahat serisini destekleyen bu yeni model, 20,3 MP CMOS sensörü DIGIC 6 işlemci ile birleştirerek Canon’un HS sistemini güçlendiriyor. Böylelikle fotoğraf makinesi ışıklandırmanın sorun çıkarabileceği, şehirlerin sokaklarında dolanırken veya açık alandaki akşam davetlerinde yapılan çekimlerde ya da gün batımı veya gün doğumu çekimlerinde bile hoş fotoğraflar ve HD videolar yakalamanızı sağlıyor. 80x ZoomPlus kapasitesiyle çok yönlü ultra geniş açılı 40x optik zum (24-960mm) özellikli fotoğraf makiasxvdwswsdesinin sadece 35,6mm kalınlığındaki gövdesi her çeşit fotoğrafı çekmeniz için uygun bir seyahat arkadaşı gibi görünüyor.

Nefes kesici anları tek bir tuşa dokunarak MP4 formatında 60p’ye kadar hızlarla çekilmiş gerçekçi Full HD videolarla hatırlayın. Canon’un Dinamik IS özelliği Otomatik Seviyelendirme özelliği ile birleşince yürürken veya riskli açılardan yapılan çekimlerde makine sarsıntısını beş eksende düzelterek kaya gibi sabit çekimler yapmanızı sağlıyor. Aksiyonun bir enstantanesini yakalamak istiyorsanız Kısa Video Klip özelliğini kullanın. Ağır çekim ve iki kat hızlı oynatma dahil çeşitli oynatma seçenekleriyle dört, beş veya altı saniyelik klipler seçebilirsiniz. Daha fazla manuel kontrol sahibi olmak istiyorsanız MF Pikleme özelliğini kullanabilir, gerek fotoğraf gerekse video çekimlerinde odaklı görüntüler elde edebilirsiniz.

Fotoğraf makinesine sadece dokunarak uyumlu bir akıllı telefon veya Connect Station CS100 ile eşleştirerek veya Wi-Fi Tuşuna basarak Wi-Fi işlevlerine erişerek görüntülerinizi paylaşabilir ve internet bağlantılı diğer cihazlara yedekleyebilirsiniz. Image Sync özelliğinden yararlanarak, Canon’un otomatik görüntü kaydı yapıp makinenizde boş yer açmanıza olanak tanıyan bulut tabanlı platformu irista dahil çeşitli bulut tabanlı hizmetlere kolayca yedekleme yapabilir ve galeriler oluşturarak görüntülerinizi arkadaşlarınız ve aile üyelerinizle paylaşabilirsiniz. Fotoğraf veya video çekerken bir akıllı telefon kullanarak fotoğraf makinenizle kablosuz ve uzaktan çekim de yapabilirsiniz.

PowerShot SX720 HS – Temel özellikler:

  • Her anı yakalayan hafif seyahat makinesi
  • Kaliteli videolar için ihtiyacınız olan her şey
  • Kolayca bağlanın, paylaşın ve yedekleyin
  • Gece veya gündüz, size en çok gurur veren anları yakalamak için ideal
  • İsterseniz basit isterseniz geliştirilmiş bir makine olarak kullanın

 

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.