En Küçük 128 GB USB Bellek Duyuruldu!

Yeni teknolojiler ile küçülen taşınabilir belleklerin depolama alanları büyümeye devam ediyor. İşte bozuk para boyutundaki 128 GB depolama alanı sunan en küçük USB bellek.

Taşınabilir bellek alanındaki en güçlü markalardan olan SanDisk, geliştirdiği yeni teknolojiler ile birlikte çok büyük depolama alanlarını, çok küçük boyuttaki USB flash sürücülere sığdırıyor.

sandisk

Bozuk para boyutunda 128 GB taşınabilir flash sürücü
Kısa zaman önce tanıtılan yeni 128 GB Sandisk Ultrafit modeli, tam 128 GB depolama alanını, bir bozuk para boyutu ile bizlere sunuyor.
USB 3.0 bağlantı ile 130 Mbps okuma hızı ile veri aktarımı yapabilen yeni SanDisk Ultra Fit USB flash sürücüler, 16 GB, 32 GB, 64 GB ve 128 GB depolama alanları sunuyor.

USB Type-C portuna sahip taşınabilir SSD modelleri
Ayrıca SanDisk USB flash sürücülerin yanı sıra USB Type-C desteğine sahip yeni taşınabilir SSD modellerini tanıttı. 500 GB ile 2 TB depolama alanları sunan yeni USB Type-C portuna sahip taşınabilir SSD modelleri Type-C sayesinde çok hızlı veri aktarımı yapabiliyorlar.
Özellikle 4K çözünürlükteki videoların hızlıca taşınabilmesi için geliştirilen yeni nesil taşınabilir SSD modellerinden 500 GB depolamalı model 240 Dolar, 2 TB depolamalı model ise 1000 Dolar karşılığında satın alınabilecek.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.