Facebook’tan sadece fotoğraf paylaşımına yönelik yeni uygulaması Moments

Facebook, fotoğraflarınızı organize etmenizi ve arkadaşlarınızla özel olarak paylaşmanızı sağlayan ayrı bir uygulamayı kullanıma sundu.

Facebook-Moments

Facebook bünyesinde Creative Labs tarafından geliştirilen uygulama, farklı kişilerin çektiği fotoğrafları paylaşmayı kolaylaştırmayı amaçlıyor. Normalde akıllı telefonun kendi yerleşik uygulamasıyla bir fotoğraf çeken kişi bunu e-posta ya da Whatsapp gibi mesajlaşma araçları aracılığıyla paylaşmak zorunda. Moments buradaki araç açığını iyi yakalamış ve tam da bu amaca yönelik olarak Moments uygulamasını geliştirmiş.

Moments aracılığıyla birden fazla arkadaşınızı gruba ekleyebiliyor ve fotoğraflarınızı Moments’da paylaşabiliyorsunuz. Böylece herkesin birbirine farklı platformlardan fotoğraf göndermesi yerine tüm fotoğraflar Moments’da depolanıyor. Böylece örneğin tatildeyken sizin çekmediğiniz ancak size ait foroğraflara erişmeniz ve bunların gizli olarak paylaşılması mümkün.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.