Galaxy S20 ve Galaxy Z Flip Tanıtıldı!

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, teknoloji tutkunlarının heyecanla beklediği Galaxy ailesinden S20 Plus ve S20 Ultra modelleri ile ikinci katlanabilir telefonu olan Galaxy Flip Z’yi tanıttı.

Samsung, Galaxy S20 serisini dün akşam tanıttı. Heyecanla beklenen Galaxy S20 serisi, yapay zekâ ile Samsung’un geniş görüntü sensörünü bir araya getirerek daha iyi bir görüntü kalitesi sağlayan yeni bir kamera teknolojisini teknoloji tutkunları ile tanıştırmış oldu. Galaxy S20 serisinin daha büyük görüntü sensörü sayesinde kamera çözünürlüğü ileri derecede artıyor; düzenleme, kesme ve zoom için eklenen özelliklerle detaylı görüntüler elde edilebiliyor. Galaxy S20 ve Galaxy S20+’ta 64MP, Galaxy S20 Ultra’da ise 108MP kamera bulunuyor ve düşük ışık şartlarında bile muhteşem fotoğraflar elde edilebiliyor. Teknolojiye yön veren Samsung’un bu muhteşem telefonunun özelliklerini daha fazla incelemek isterseniz https://www.samsung.com/tr/smartphones/galaxy-s20/models/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Samsung’un ekranı katlanabilen ve görenleri şaşkına çeviren yeni telefon modeli Galaxy Z Flip, 6.7 inç’lik Dynamic AMOLED ekran geliyor ve bu ekran 2636×1080 piksel çözünürlük sunuyor. Görenlerin aklında “peki ya ekran kırılırsa?” fikrini oluşturan bu telefon Güney Koreli şirket Samsumg tarafından olası darbelerin etkisi düşürmek istenmiş ki ekran çerçeveleri çok kalın ve biraz yüksek tasarlanmış. Bu sayede kapak kapatıldığında ekranın darbe alması da engellenmiş oluyor. Alt ve üst ekranda iki ayrı pencere çalıştırılmasına izin verecek şekilde yazılım yapılmış çağın ötesindeki bu telefonu incelemek için https://www.samsung.com/tr/smartphones/galaxy-z-flip/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.