Geleceğin Markası Xiaomi

Xiaomi logo
Xiaomi, Çin-Pekin merkezli bir teknoloji şirketi. Şirket 2010 yılında kurulmuş ve günümüze kadar çok iyi gelişmelerle gelmiş. Firma asıl olarak akıllı telefon yazılımı üreten bir firma olarak işe başlamış. İşinde oldukça başarılı olan bu firma şimdilerde bir teknoloji devi olma yolunda Android’le kafa tutmakta. Android’in karışık arayüzünden insanları kurtarmasından dolayı da çok tercih ediliyor.

Xiomi diğer alanlarda da gelişim gösterdi. Xiomi kendi akıllı telefonunu üretti. Xiomi’nin ilk telefonu olan Xiaomi MI1 çok beğeni toplayınca kısa zamanda adından oldukça fazla söz ettirmeyi ve asya pazarı başta olmak üzere sıkça  karşımıza çıkmayı başardı. Bunun üzerine ilk telefonunun gelişmiş versiyonu olan Xiaomi MI 1S modelini teknoloji severlere sundu.

Xiaomi, giyilebilir teknoloji, akıllı saatler, bileklikler, giysiler de üretmekte. Xiaomi’nin geniş ürün yelpazesinin ev aletlerinde de başarılı olduğu çok açık. Ev elektroniği, akıllı mutfak ürünleri, mobilya, network ürünleri, dizüstü bilgisayar görüntüleme teknolojileri ile evlerimizde sıkça misafir olmaya hazırlanıyor.

Diğer yardımcı yenilikçi ürünlerinin ana başlıklarıysa şöyle; kamera, aksiyon kamerası, güvenlik kameraları, ses sistemleri, akıllı ev otomasyonu, ulaşım, aksesuar. Gelecekte Samsung, Lg, Apple gibi dev markaların yanında Xiaomi markasını da göreceğimiz aşikar.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.