Google’dan 2014 Yerel Seçimlerine Özel Sayfa

Google yaklaşan 2014 yerel seçimleri için özel bir sayfa hazırladı. yerelsecimler.withgoogle.com adresinden ulaşılabilen “Yerel Seçimler 2014″ sayfasında adaylarla iletişime geçilebiliyor, il il seçim haberleri takip edilebiliyor ve yükselen seçim aramalarını takip edebiliyorsunuz.

Sayfa üzerinden Türkiye’nin yeni yerel yönetimlerini belirleyecek olan seçimler öncesinde merak edebileceğiniz birçok konu hakkında bilgi ve araç bulunuyor.

Sohbetler bölümünde adaylar ve seçmenleri bir araya getirilerek karşılıklı iletişim kurmaları sağlanıyor. Bu bölümden canlı yayınları izlemek için takviminize hatırlatma koyabiliyor ve yayın günü YouTube kanalından veya Google+ etkinlik sayfasından canlı izleyebiliyorsunuz.

Haberler bölümünde ise il veya Türkiye bazlı seçim haberleri sıralanıyor. Aynı şekilde Trendler sekmesinde de üç Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarının (İstanbul, Ankara, İzmir) Google Arama Trendlerini takip edebiliyorsunuz.

Şimdilik Canlı Seçim Sonuçları sayfasında bizleri geri sayım ekranı karşılasa da bir önceki seçimlerde olduğu gibi 30 Mart’ta yapılacak seçimleri anbean takip etmek mümkün olacak.

Bunlarla birlikte adayların seçim kampanyalarında Google araçlarından faydalanmaları için bu kitapçıktan bilgi almaları mümkün.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.