iOS 11.2.1 yayınlandı HomeKit güvenlik açığı düzeltiliyor

Apple, iOS 11.2 sürümünü yayınladıktan yaklaşık iki hafta sonra iOS 11.2.1 güncellemesini yayınladı. Hata düzeltme odaklı güncellemeye dair ayrıntılar için haberimizi okuyabilirsiniz.

14-12-17

Apple, iOS 11’in ikinci büyük güncellemesi olan iOS 11.2 sürümünü yayınladıktan yaklaşık iki hafta sonra iOS 11.2’nin ilk ara güncellemesini yayınladı. 60 MB boyutundaki iOS 11.2.1 sürümüyle birlikte Home uygulamasını kullanan kişilerin uzaktan erişimini pasif hale getiren bir hata düzeltiliyor.

Yeni güncellemeyle birlikte HomeKit uygulamasının güvenlik açıkları tamamen kapatılırken uygulamanın tekrardan uzaktan erişim için aktif hale getirildiği Apple tarafından, güncelleme notlarına yazılmış.

iOS 11’deki hataları düzeltmek isteyen Apple’ın sık aralıklarla güncelleme yayınlaması dikkat çekiyor. Özellikle iOS 11.2’nin beraberinde getirdiği birçok yenilik ve hata düzeltmesiyle birlikte iOS 11 daha sorunsuz çalışan bir işletim sistemine dönüştü.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.