LinkedIn’e Sesli Mesajlaşma Özelliği

 

Profesyonel iş ağı Platformu olan LinkedIn, uygulamasında kullancılarına networking imkanı sunan ve bunun yanıdna iş arayan kullanıcıları için iş bulmada öncülük eden bir sosyal ağ. Şimdilerde LinkedIn’e yeni bir özellik gelmesi bekleniyor.

İş dünyasının Facebook’u olarak adı anılan bir platform olan LinkedIn’de artık sesli mesaj gönderilebilecek. Bu güncellemenin amacı kullanıcılar arasındaki iletişimi hızlandırmak. Karmaşık işlerin ve cümlelerin sesli mesajlarda daha iyi anlaşılacağı düşünülmüş. Ayrıca bilgisayardan uzak anlarda sesli mesaj göndermek çok daha kolay. Belki de en önemlisi, kendi sesimizle konuşarak, tonlamaların daha doğru anlaşılabileceği bir mesajın daha kişisel ve verimli bir iletişim sağlaması bekleniyor.

Sesli konuşma özelliğinin kullanımı oldukça kolay. Whatsapp sesli konuşma özelliğine benzer bir şekilde, mesajlaşma bölümündeki mikrofona basılı tutularak ses kaydedilecek ve mikrofon simgesi bırakılınca ses otomatik olarak karşıya iletilecek. Ses kayıt süresi en fazla 1 dakika olacak. Sesli mesajın gönderiminin iptal edilmesi için ikonu sürüklemek yeterli olacak.

Özellik, önümüzdeki hafta hem iOs hem de Android için aktif hale gelecek. Özelliği sadece mobil cihazlar üzerinden değil, LinkedIn’in web sitesinde de aktif olarak kullanabilecekler. Yeni özellik web sitesinden de kullanılabilecek.

31-07-2018-2

 

 

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.