Microsoft’dan Windows 8 İle İlgili Açıklama

Microsoft olarak 1 Ağustos’ta, Windows 8’in RTM (Release to Manufaturing) sürümünün çıkması ile merakla beklenen Windows 8 işletim sisteminin geliştirme sürecinin tamamlanmış olduğunu duyurduk.RTM’in pazara sunulması ile beraber Microsoft olarak biz, işletim sistemimiz üzerindeki tüm yazılım geliştirmelerini ve testlerini tamamlayarak üretici iş ortaklarımıza sonbaharda çıkaracakları Windows 8 bilgisayar ve tabletlerini geliştirmel

eri için son sürümü devretmiş olduk. RTM ile ilgili daha fazla bilgi almak istiyorsanız, Steven Sinofsky’nin Building Windows 8 blog ‘undaki blog yazısını okuyabilirsiniz.

Yazılım geliştiriciler ve BT uzmanları da dahil bazı kullanıcılar, en son RTM dosyalarına erken erişim hakkına sahip olacaklar. Bu çerçevede bazı önemli tarihler ise şunlar:
15 Ağustos: Windows 8 için uygulama geliştirenler MSDN abonelikleri üzerinden Windows 8’in son sürümünü indirebilecek ve Windows Dev Center üzerinden Visual Studio 2012 ‘ye erişim sağlayabilecekler.
15 Ağustos: Kurumlarında Windows 8’i test eden BT uzmanları Windows 8’in son sürümüne TechNet abonelikleri aracılığıyla ulaşabilecekler.
16 Ağustos: Yazılım Güvencesi bulunan müşterilerimiz Windows 8 Enterprise sürümünü Volume License Service Center (VLSC) üzerinden indirebilecek ve Windows 8 Enterprise’ı kurumlarında deneyimleyebilecekler.
Bu süre zarfında, siz de Windows 8’i denemek isterseniz, Windows 8 Önizleme Sürümü’nü buradan indirebilirsiniz. (http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/release-preview)

Teşekkürler,

Microsoft Türkiye

www.rellamedya.com

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.