MSI’dan 32GB RAM’e sahip GT72 Dominator Pro oyuncu dizüstü bilgisayarı

Son dönemde oyunseverlere yönelik güçlü donanıma sahip dizüstü bilgisayarların daha fazla gündeme geldiğine şahit oluyoruz. MSI da pazarda oyunculara iddialı bir alternatif sunmayı amaçlıyor.

Firmanın GT72 Dominator Pro oyuncu dizüstü bilgisayarı, 24GB ve 32GB RAM seçenekleri ile pazara üst seviyelerden dahil olacak. Yüksek donanım seçenekleri elbette modelin fiyatını da yükseltiyor.
GT72 Dominator Pro bünyesinde 2.5GHz saat hızında çlaışan Haswell tabanlı Intel Core i7-4710HQ işlemci ve 8GB GDDR5 bellekli Nvidia GeForce GTX 880M ekran kartı ile birlikte geliyor. 6MP Seviye 3 önbelleğe sahip olan işlemci 47W ısıl tasarım gücü sunuyor.
Modelde 17 inçlik Full HD ekran, Blu-ray oynatıcı, 5. nesil WiFi, 6 adet USB 3.0 portu, bir HDMI 1.4 çıkışı, iki mini DisplayPort girişi, kart okuyucu ve ses portları şeklinde bağlantı seçenekleri ortak olarak sunulmuş.
24GB RAM barındıran versiyonda RAID 0 konfigürasyonuna sahip 128GB SSD ve 1TB HDD sürücüleri mevcut. 32GB versiyon ise aynı konfigürasyonda 256GB SSD ve 1TB HDD ile birlikte geliyor.
MSI’nın diğer modellerinden alışık olduğumuz polikarbonat gövde yanında SteelSeries klavyesi de özelleştirilebilir LED arka aydınlatmaya sahip. 9 hücreli batarya taşıyan cihaz yaklaşık olarak 4Kg ağırlığa sahip. Modelin 24GB versiyonu 2599$ fiyat etiketine sahipken, 32GB versiyonu ise 3000$ fiyat seviyesinden satışa sunulmuş durumda.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.