OnePlus 3T ile tanışın

Rakiplerin birbiri ardına yeni modellerle boy gösterdiği yılın sonlarını boş geçmek istemeyen Çinli OnePlus, yeni nesil amiral gemi modeli öncesinde OnePlus 3 modelini güncelledi.

16-11-2016

Bu yılın başlarında OnePlus 3 amiral gemi modelini piyasaya süren Çinli OnePlus, yılın sonuna geldiğimizde güncellenmiş bir OnePlus 3T ile tekrar karşımıza çıkıyor. Yeni model bazı açılardan önemli farklar barındırıyor.

OnePlus 3T yine 5.5 inçlik Full HD optik AMOLED ekran ile geliyor. Super AMOLED paneli temel alan optik AMOLED ekran, kontrast ve renk sıcaklığı üzerinde çeşitli optimizasyonlar yapıyor. Ayrıca enerji verimliliği konusunda da öne çıkıyor.

Yonga seti Snapdragon 821 olarak belirlenmiş. 6GB LPDDR4 RAM ile birlikte performans orijinale göre yüzde 10-15 civarında artıyor. 64GB olan UFS 2.0 depolama kapasitesinin yanına bir de 128GB kapasite seçeneği eklenmiş. Arka kısımdaki 16MP çözünürlüğündeki Sony IMX298 sensör korunurken video yetenekleri geliştirilmiş. Ön kısımda ise 8MP çözünürlüğündeki kamera 16MP seviyesine yükseltilmiş.

Diğer bir gelişme ise bataryada. 3400mAh kapasitesine yükseltilen batarya, Dash hızlı şarj teknolojisi ile USB 2.0 Tip-C üzerinden 1 saatte yüzde 80 seviyesine kadar doluyor. Metal alaşımlı kasa, parmak izi okuyucu entegreli Home butonu gibi ayrıntıların değişmediği model yıl sonunda Android 7.0 işletim sistemine terfi edecek.

22 Kasım itibariyle ABD’de piyasaya çıkacak model 28 Kasım tarihinde de Avrupa kıyılarına ulaşacak.

64GB kapasiteli versiyon için 439$ fiyat etiketi belirlenirken, 128GB kapasiteli versiyon ise 479$ fiyat etiketine sahip

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.