Online İtibar Planlaması ve Yönetimi

Sosyal Medya, SEO, Prestij, firmanızın online ortamdaki durumu gibi birçok konuyu ele alan online itibar yönetimi son dönemde fazlasıyla önem kazanmıştır. Online itibar yönetiminde firmanız tamamı ile ele alınır ve yapılan çalışma ile kişiler üzerinde etki yaratmanız sağlanır.

Bu konunun önemini anlatabilecek en iyi örnek, artık dev firmaların online şikayetlere, yüzyüze veya telefonla gelen şikayetlerden daha hızlı cevap vermesi ve çözüm bulması verilebilir. Telefonla arayıp kimseye ulaşamazken veya birüsürü numara tuşlayarak vakit kaydı yaşarken, internet üzerinden usulüne uygun bir şekilde bildirilen şikayet sizi kurum veya kuruluşlarla hızlı bir şekilde iletişime geçirecektir.

Detaylı bilgi almak için;

0216 337 99 44

www.rellamedya.com

web@rellamedya.com

#rellamedya #webdesign #kurumsalkimlikçalışmaları #logo #logodesign #website #reklam #advertisement #dijitalpazarlama #digitalmarketing #teknoloji #dijital #digital #yazılım #software #tasarım #design #profesyoneldijitalişler #kurumsalkimlik #kurumkimliği #logotasarım #logotasarımı #websitesi #ajans #seo #sem #sosyalmedya #onlineitibarplanlaması #onlineitibaryönetimi

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.