Palm Phone’u Kredi Kartınız İle Karıştırmayın Sakın!!! :)

19.04.2019

 

Günümüzdeki akıllı telefonlara baktığımızda, bütün markaların hemen hemen büyük ekran üzerine çalıştığın ve hatta katlanabilen mekanizmalı tasarımlar ortaya çıkardığını görüyoruz.

Palm-kredi-karti-buyuklugunde-bir-Android-telefon-duyurdu104239_2

Cep bilgisayarları ile isminden söz ettiren Palm, bu seferde rakiplerinin aksine kredi kartı büyüklüğündeki akıllı telefonu ile adından söz ettirmeyi düşünüyor diyebiliriz.

Palm-kredi-karti-buyuklugunde-bir-Android-telefon-duyurdu104239_3

Palm’in özelliklerine bakarsak 3.3 inç ekran boyutlarıyla bir kredi kartı büyüklüğünde olan akıllı telefon, 12MP arka kameraya ve 8MP ön kameraya sahip.

İlginizi Çekebilir : Akıllı Telefonları Aratmayan Saat : Nubia Alpha 😉

Android 8.1 Oreo işletim sistemiyle çalışan Palm akıllı telefon, Android uygulamayı oldukça farklı tasarlanmış arayüzle birlikte kendine has menüsü ile karşımıza çıkarken 4G LTE ‘yi de destekliyor.

Ekran Alıntısı

Avuç içi büyüklüğündeki Palm akıllı telefon 800 mAh büyüklüğündeki bataryası ile bir günü rahatlıkla çıkartırken;  3 güne kadarda bekleme süresi sunabiliyor.

En merak edilen konuya gelirsek 🙂 Palm akıllı telefonun normal satış fiyatı 349.99 dolar iken Nisan ayı sonuna kadar Verizon üzerinden kampanya ile 199 dolara satın alınabiliyor.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.