PERI Duo kılıfı ile iPhone’unuz ses sistemine dönüşsün

Akıllı telefonunda ses kalitesine önem verenler için harici hoparlör setlerinin yanında artık telefonun kendisinde de temel seviyede ses sistemleri yer alıyor. Tüm bunların yanında kılıf aksesuarlarında da ses sistemleri görür olduk. PERI Duo bunlardan birisi.

Türünün tek örneği diyebileceğimiz PERI Duo, 2500mAh kapasiteli bataryaya sahip bir iPhone kılıfı. Ancak yüksek kaliteli WiFi ve Bluetooth hoparlörleri ile cihazınızı bir ses sistemine çevirebiliyorsunuz. Kılıfın tasarımı da kullanıcılara bu tecrübeyi yaşatmayı amaçlamış.

Kılıfda yüksek çözünürlüklü dijital-analog çevirici – DAC yer alırken, tamamen programlanabilir bir de dijital sinyal işlemcisi ve ekolayzır mevcut. Bu sayede ses seviyelerini ayarlama imkanınız bulunuyor. Bu imkan uyumlu uygulama üzerinden sunuluyor.

Bluetooth ile kılıfı telefona takma ihtiyacı olmadan uzakta da olsanız ses aktarımı yapabiliyorsunuz. Ayrıca noktadan noktaya WiFi erişim sayesinde diğer PERI Duo kılıfları ile bir ağ oluşturarak sesi hepsine birden de gönderebiliyorsunuz. Üründe bir mikrofon mevcut ve eller serbest görüşme de yapılabiliyor.

PERI Duo projesi Indiegogo üzerinde yolu yarılamış durumda. 79$ ve üzeri bağış yapanlara kılıf Nisan ayında dağıtıma başlayacak. Perakende satışa çıktığında ise fiyatı 139$ olacak.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.