PS4’e ilk oyun!

Ubisoft merakla beklenen açık dünya aksiyon-macera oyunu Watch Dogs’un yeni sistemin çıkış oyunlarından biri olacağını açıkladı.

Sony’nin yaptığı PlayStation 4 duyurusunun ardından, Ubisoft da merakla beklenen açık dünya aksiyon-macera oyunu Watch Dogs’un yeni sistemin çıkış oyunlarından biri olacağını açıkladı.

Watch_Dogs Ubisoft Montreal liderliğinde, Ubisoft’un Bükreş, Paris, Quebec ve Reflections stüdyolarının desteğiyle geliştiriliyor. İlk olarak duyurulduğu E3 2012’de 83’ten fazla ödül ve adaylık kazanan Watch_Dogs yeni teknolojileri ve sofistike oyun tasarımını gerçekçi, canlı açık dünya ile birleştiriyor.

Oyuncular yeni bir tür yasadışı kahraman olan Aiden Pearce rolünü üstlenecek ve akıllı telefonları sayesinde Şikago’nun merkezi işletim sistemine (ctOS) girerek şehirdeki neredeyse tüm unsurları kontrol edebilecekler. Aiden şehrin her yerindeki güvenlik kameralarına girebilecek, hedefini bulmak için kişisel bilgiler indirebilecek, takip ettiği kişiyi yakalamak için trafik ışıklarını veya toplu taşıma hizmetlerini kontrol edebilecek. Şikago şehrinin kendisi en büyük silahı olacak.

“Ubisoft’un geçmişi yeni teknolojileri benzersiz yaratıcılığıyla desteklediği örneklerle dolu,” diyor Ubisoft CEO’su Yves Guillemot. “PS4’ün gücü ve yetenekleri Watch_Dogs ekibimizin sınırları daha ileriye götürmesini, interaktif eğlence alanında önceden yapılması mümkün olmayan şeyleri denemesini sağlıyor.”

Watch_Dogs PS4’ün çıkış oyunlarından biri olacak ve PlayStation 3 bilgisayar eğlence sistemi, Microsoft Xbox 360 video oyun ve eğlence sistemi, Nintendo Wii U™ sistemi ve Windows PC için de piyasaya çıkacak.

[alıntı]

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.