Rella Medya; QR Barkod Çalışmaları

QR barkod, Türkçe söylemiyle kare kod, akıllı telefona indirilebilen ve yeni nesil akıllı telefonlarda indirme gereksinimi olmadan bulunan QR barkod okuyucu ile okunabilen iki boyutlu barkod türüdür. Ana hatlarıyla işlevi web sitesi, kişi bilgileri ve yazıya yönlendirmektir. Bilgi akışını hızlandırmak amacıyla yaygın bir kullanım alanına sahiptir.

Untitled-1

Rella Medya olarak sizin için oluşturduğumuz QR barkod içeriğiyle web sitenizi tanıtabilir, sosyal ağlarınızı ayabilir, görsel destekli kişisel bilgilerinizi ve ünvanınızı karşı tarafa rahatlıkla ulaştırabilirsiniz. Ulaşılan kartvizit bilgileri işlevseldir. Örneğin; kişinin telefon numarasına tıkladığınızda kişiyi arayabilir, kişinin bilgilerini rahatlıkla kaydedebilir ve hatta adres bilgilerine tıklayarak navigasyon yardımıyla adrese rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

QR barkod fiyat ve detaylı bilgi için tıklayınız.

Rella Medya olarak Qr barkod çalışmaları yaptığımız firmalar; Hyundai, Benefit Global, IUCRE, Masters Training gibi bir çok firma referanslarımız arasındadır.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.