Samsung Galaxy Grand Prime resmiyet kazandı

Neredeyse her hafta bir cihaz tanıtır hale gelen Samsung, mevcut orta seviye serilerini genişletmeye devam ediyor. Son eklenti Galaxy Grand serisine yapıldı.

Galaxy Grand Prime adındaki akıllı telefon yine orta seviye geleneğini devam ettiriyor. Ancak ön kamera geniş açıda fotoğraf çekecek şekilde 5MP çözünürlüğe sahip ve modelin dikkat çekici özelliği de bu oluyor.

Samsung ön kamera ile grup özçekimlerinin en iyi şekilde yapılabileceğini belirtiyor. Ayrıca ön kamera için geliştirilen birkaç tane de yazılım mevcut. Modelin arka kamerası 8MP çözünürlükte ve Full HD video kaydı yapabiliyor.

Galaxy Grand Prime’nin donanım özelliklerine gelince; 5 inçlik 540×960 piksel çözünürlükte ekran, 4 çekirdekli 1.2GHz saat hızında çalışan bir işlemci, 1GB RAM, 8GB artırılabilir hafıza, 8.6mm kalınlık, 2600mAh gücünde batarya, 3G desteği şeklinde saymak mümkün.

Samsung Galaxy Grand Prime ilk olarak Hindistan’da 250$ fiyat etiketi ile bu hafta satışa sunulacak. Önümüzdeki aylarda ise global olarak dağıtıma başlayacak.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.