Samsung Galaxy J3 Pro’ yu duyurdu

Samsung’un giriş seviyesindeki önemli silahlarından birisi olan Galaxy J serisi, orijinal modelden biraz daha iyi özelliklere ve performansa sahip J3 Pro modeline kavuştu.

09-06-2016

Gelişmekte olan ülke pazarları için büyük bir önem taşıyan ve Samsung’un sürekli güncelleme stratejisi uyguladığı Galaxy J serisi, 2016 yılı için tüm modellerini güncellemişti. Samsung yine de yetinmiyor ve seriye yeni bir model daha ekliyor.

Çin’de tanıtılan Galaxy J3 Pro, orijinal modele göre biraz daha iyi özelliklere sahip. İlk olarak yonga seti tarafında Spreadtrum ve Exynos serisinden vazgeçilerek Snapdragon 410 yonga setine dönülmüş. RAM boyutu da 1.5GB’dan 2GB’a yükseltilmiş. Bu bakımdan performans anlamında cihazın isminin hakkını verdiğini söyleyebiliriz. Batarya kapasitesi de 2600mAh seviyesinden 2650mAh seviyesine yükselmiş.

5 inçlik 720p çözünürlüğünde Super AMOLED ekrana sahip olan Galaxy J3 Pro, 8MP çözünürlüğünde arka kamera, 5MP çözünürlüğünde ön kamera, 16GB artırılabilir depolama kapasitesi, Android 5.1.1 işletim sistemi, çift SIM gibi önceki özellikleri devam ettiriyor. Modelin fiyatı 150$ olarak belirlenmiş. Yurtdışına çıkıp çıkmayacağı ise bilinmiyor.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.