Samsung Galaxy Note 7 yeniden geliyor

Samsung, Galaxy Note 7 ile ilgili yeni bir sürece adım atıyor. Samsung, Galaxy Note 7’yi üç aşamalı olarak yeniden kullanıma sunacak.

28-03-2017

Samsung’un sansasyonel cihazı Galaxy Note 7, yeniden gündemde. Cihazın yeniden satışa sunulacağı ile ilgili olarak dile gelen onlarca söylentinin ardından sonunda Samsung tarafından resmi bir açıklama geldi. Samsung Galaxy Note 7 yeniden piyasaya çıkıyor!

Bununla ilgili olarak üç aşamalı bir program uygulayacaklarını aktaran Samsung, cihazları tekrar satacak. Üç aşamalı programın ilk ayağını sorunlarından arındırılmış 3 milyona yakın Note 7 modelinin yeniden satılması oluşturuyor. Güvenliğinden emin olunmuş cihazları Samsung, istenen bölgelerde yeniden satacak veya kiralık telefon olarak değerlendirilecek.

Tabi hükumetlerin refurbished cihazlara bakışı bazı durumlarda çok katı olabiliyor. Ülkemizde veya diğer bazı gelişmiş ülkelerde bu cihazların satışına izin verilmemesi gibi bir senaryo da gerçek olabilir.

Samsung’un geri kazanım hamlesinin ikinci ayağında ise üretilmiş cihazların kullanılabilir parçalarının yeniden değerlendirilmesi yer alıyor. Son aşama ise cihazların çevre dostu bir şekilde parçalarına ayrılıp imha edilmesi olarak ifade edilmiş. Bu aşamada altın, nikel, gümüş gibi değerli materyaller ayrıştırılacak ve yeniden kullanılmak üzere işlenecek.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.