Samsung Galaxy S7 Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Samsung beklenen modelinin çıkış tarihini açıkladı. Firma, Barselona’da her sene düzenlenen ve mobil dünyasında büyük etkileri olan GSMA Dünya Mobil Kongresi’nde yeni üst düzey akıllı telefonu Galaxy S7’yi tanıtacağını açıkladı. Galaxy S7’nin tanıtım davetiyesinde siyah arka plan önünde, bir kutunun üzerinde mavi hatlarla ön plana çıkarılan 7 sayısı görülüyor.

samsung-reklam

Yeni telefonun dizaynının Galaxy S6 serisine benzeyeceği ancak performans alanında gelişim ve yeniliklere yer verileceği düşünülüyor.Yeni telefonda  S6 Edge modelinde olduğu gibi kavisli model olması yayılan haberler arasında. Galaxy S7 12 Megapiksellik arka ve 5 Megapiksellik ön kameraya sahip olacak.  Cihazların Android 6.0 Marshmallow işetim sistemiyle çıkması bekleniyor. Galaxy S7 modelinin ayrıca hafıza kartını da destekleyeceği tahmin ediliyor. 5.1 inchlik Corning Gorilla Glass 4 Super AMOLED ekranla geleceği öne sürülen Galaxy S7, 4 GB RAM, Qualcomm Snapdragon 820 Octa-Core / Samsung Exynos 8890 Octa-Core, en az 3000mah batarya gibi özellikler ile geleceği savunuluyor. Merak uyandıran bu yeni modelin çıkış tarihi ise 21 Şubat.

Samsung Galaxy S7’nin arka yüzünün ilk görüntüsü.

samsung galaxy7

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.