Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus için Oreo güncellemesi Türkiye’de yayınlandı

Samsung Galaxy S8 için Android Oreo 8.0 güncellemesi Türkiye’de yayınladı. Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus sahipleri doğrudan güncellemeyi indirebilir ve Samsung Experience 9.0’ı kullanmaya başlayabilir.

12-02-2018

Geçtiğimiz günlerde belirli ülkeler için yayınlanan Android Oreo 8.0 güncellemesi Türkiye’deki kullanıcılara sunuldu.

Galaxy S8 G950F ve Galaxy S8+ G955F modelleri için yayınlanan Android 8.0.0 güncellemesi ile birlikte telefonun arayüzü Samsung Experience 9.0’a yükseltildi ve kullanımı iyileştiren yeni özellikler eklendi.

Yaklaşık 1.3 GB büyüklüğündeki güncelleme ile Android Oreo’nun ana özelliklerinden olan uygulama kısayolları özelliği eklendi. iOS cihazlardaki 3D Touch kısayollarına benzer bu özellik sayesinde uygulamayı açmadan bildirimlere ve kısayollara erişebiliyoruz.

Samsung Klavye, Cloud, Edge paneli, Samsung Pass, Smart View ve Always On Display özelliklerinde iyileştirmeler yapıldı. Çeşitli minör yenilikler eklendi.

Güncellemeyi indirmek için Ayarlar > Yazılım Güncelleştirme > Güncellemeleri manuel indir sayfasından Android Oreo güncellemesini cihazınıza yükleyebilirsiniz. Samsung, yükseltme sırasında verileri güvende tutmanız için dosyalarınızı ve kişisel verilerinizi yedeklemenizi öneriyor.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.