Samsung Galaxy TabPro S Gold Edition ile tanışın

Samsung’un Windows tablet pazarına başarılı bir geri dönüş yaptığı Galaxy TabPro S modeli, altın renk seçeneği ve daha güçlü donanımı ile yeniden karşımıza çıkıyor.

17-10-2016

Windows dünyasının en iyi tabletlerinden birisi kabul edilen Samsung Galaxy TabPro S modeli önemli bir güncelleme aldı. Donanım tarafında daha güçlü bir konfigürasyona sahip olan yeni sürüm, yeni renk seçeneği ile Gold Edition olarak karşımıza çıkıyor.

Uzun süre Windows tablet pazarından uzak kalan Samsung, yılın başlarında sürpriz bir geri dönüş yapmıştı. Android tarafının en incelerinden Galaxy Tab S serisini temel alan firma, Windows cephesine güzel bir tablet hediye etmişti. Anlaşılan firma tüketici ilgisini yakalamışken bırakmak niyetinde değil.

Samsung Galaxy TabPro S Gold Edition adından da anlaşılacağı üzere altın sarısı bir gövdeye sahip. En ince Windows tabletlerden birisi olma özelliğini taşıyan modelde 6.3mm kalınlık değeri yer alıyor. Metal gövde üzerinde sadece USB Tip-C ve kulaklık girişi yer alıyor.

12 inçlik 2160×1440 piksel çözünürlüğünde Super AMOLED ekrana sahip olan tablet modelinde Skylake tabanlı Core M3 6Y30 işlemci 2.2GHz saat hızına kadar çıkabiliyor. Orijinal versiyondaki 4GB RAM yerine 8GB RAM kullanan Samsung, sistem akıcılığını arttırmış. Ayrıca depolama tarafında da 256GB seçeneği yer alıyor.

WiFi AC, Bluetooth 4.1, NFC, 5MP çözünürlüğünde ön ve arka kamera, 5200mAh kapasiteli batarya, klavyeli kılıf, Windows 10 Home veya Pro seçeneği gibi özellikler korunurken fiyat konusunda 100$ artış mevcut. Yani Gold versiyonu 1000$ civarında piyasaya çıkacak.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.