SAVAŞ VE TWİTTER

Suriyenin savaş uçağımızı düşürmesinin ardından dün gece twiiter’ da savaş tartışmaları yaşandı. Bazı ünlüler savaş yanlısı tweetler atarken birçok kişi tarafından ağır dille eleştirildiler. Savaş çıkmamasını isteyen ve çoğunluğun oluşturduğu kesim #savasmayacagim etiketiyle trend listesini ele geçirdi.

İşte o tweetlerden bazıları ;

– “İçimizdeki savaşın sona ermesi için dışarıya savaş sart…Tekrar beraber can vermeli beraber ağlamalı kardeş olduğumuzu hatırlamalıyız…”

– “Suriye kendi içinde muhaliflerle çatışırken fırsatı kaçırmayıp Suriye’yi işgal etmeliyiz yoksa New Ottoman yalan olur..”

– “Bakıyorum ergenler panik oldu! Biz cihan imparatorlarının torunları Atatürk’ün evlatlarıyız titreyin kendinize gelin devletimiz büyüktür!”

– “Askerlere çuval geçirdiler sessiz kaldık, İsrail gemimizi bastı sessiz kaldık, uçağımız düşünce de sessiz mi kalalım?”

– “Değil bir uçak için tek bir mehmetin tırnağı için bile savaşa girilir ana kuzuları..”

– “A benim kınalı kuzularım savaştan korkmayın!. Hayat bir savaş Irak savaşına girseydik PKK diye birşey yoktu şu an!..”

– “Ülkeyi ilk terk edecekler bunlar.”

– “#savasmayacagim çünkü askerler savaşır, çocuklar ölür…”

– “Savaşamam çünkü insan öldürmeyi bilmem ve çünkü o
doğmasını çok istediğiniz çocuklarımızı ölsünler diye doğurmuyoruz.”

– “Dünya’ya bir kere geldiğimizi idrak etmek bu kadar mı zor ey tüm ülkelerin iktidarları!!!!! #savasmayacagim”

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.