Snapchat Güncellendi

sss

Son zamanların popüler uygulamalarından biri Snapchat. Hergün yeni bir sosyal mecranın gelip geçtiği telefonlarımızda yer etmeyi başarmış bir uygulama. Gerek güvenlik prosedürleri gerek hepimizi şekilden şekile sokan lensleriyle gönüllerde taht kurmayı başardı. Bu sabah yeni güncellemesiyle kullanıcıların beğenisine sunuldu. Peki yeni güncellemede nasıl yenilikler var?

Güncellemeden önce takip ettiğimiz kullanıcıların hikayelerini tek tek izliyorduk ancak şuanda bir kullanıcının hikayesini izlerken arka planda diğer ikisi yükleniyor ve sıraya girerek birbiri ardına izlenebiliyor.

2014 yılından beri var olduğunu bildiğimiz görüntülü konuşma özelliği pek kullanışlı değildi. Görüntülü konuşabilmek için her iki kullanıcının da sohbet sayfasında online olması gerekiyordu. Güncellemeyle birlikte sohbet sayfasında olmayan kişiler de aranabiliyor. Bu arama sırasında karşı tarafa bir bildirim gidiyor ve isterse konuşmaya katılabiliyor. Ayrıca görüntülü konuşma özelliği interaktif bir şekilde hazırlanmış ve böylece dilerseniz konuşmadan ayrılmadan yazışmaya da devam edebilirsiniz.

dgtfghgfhfgh

Yeni güncellemeyle eklenen bir diğer özellik ise sesli arama. Görüntülü arama yapmak istemeyen kullanıcılara sohbete yalnızca sesli katılabilme seçeneği sunuldu.

Yeni özelliklerden bir diğeri de sesli ve görüntülü notlar. Sohbet içerisindeyken arama yapmadan oldukça hızlı bir şekilde sesli veya görüntülü not gönderebiliyorsunuz.  Snapchat ilk defa bu güncelleme ile beraber bir çok mesajlaşma uygulamasının desteklediği etiketleri desteklemeye başladı. artık emoji ikonu altında arama yaparak 100’den fazla stickerı paylaşabilirsiniz.

You may also like...

1 Response

  1. 11 Nisan 2016

    […] son yeniliği ise Messenger Codes adı verilen özellik, bu özellikle birlikte kullanıcılar, Snapchat uygulamasında olduğu gibi diğer kişileri sadece onlara özgü bir kodu basitçe tarayarak […]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.