Snapchat’e gönderilen mesajları silebilme özelliği geldi

Kullanıcılarıyla yaşadığı tasarım anlaşmazlıkları nedeni ile zor günler geçiren Snapchat uygulamasına, gönderilen mesajları silebilme özelliği geldi. Çok yakında tüm kullanıcılarda aktif olacak.

12-06-2018

Son birkaç aydır kullanıcıları ile yaşadığı tasarım anlaşmazlıkları nedeni ile zor günler geçiren ve gelir kaybı yaşayan Snapchat, uygulamayı eski günlerine döndürmek için çabalıyor. Yapılan açıklamaya göre artık Snapchat ile gönderdiğimiz mesajları silebilmemiz mümkün hale geliyor.

Popüler sosyal medya uygulamasına eklenen “Sohbeti Sil” özelliği, yanlış gönderdiğimiz veya keşke göndermeseydim dediğimiz mesajları silmemize olanak sağlıyor. Özelliği kullanabilmek için silmek istediğiniz mesajın üzerine uzun bir şekilde dokunun ve çıkan menüden “Sil” seçeneğine tıklayın.

Anında mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ta olduğu gibi silme işleminden sonra karşı taraf veya grup üyelerinde mesajın silindiğine dair bir uyarı görüntüleniyor. Şimdilik kısıtlı bir kullanıcı grubunda aktif olan bu özellik kısa bir süre içinde tüm kullanıcılara açılacak.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.