Sony Xperia Z3+’ın Avrupa fiyatı ve çıkış tarihi belirlendi!

Sony’nin amiral gemisi telefonu Xperia Z3+ haziran ayı içerisinde dünyanın birçok noktasında raflarda olacak.

Sony’nin üst düzey akıllı telefonu Xperia Z3+’ın Avrupa çıkış tarihi ve fiyatı netlik kazandı. Telefon 22/28 Haziran tarihleri arasında İtalya’da satışa çıkacak. Xperia Z3+’ın fiyatı 700€ olarak belirlendi. Ülkemiz para birimine çevirdiğimizde 2.030 liralık bir fiyat karşımıza çıkıyor.

Xperia Z3+ için bir süre önce İngiltere’de ön sipariş süreci başladı. Telefonun İngiltere fiyatı ise 549£ (yaklaşık 2.190 lira) olarak açıklanmıştı. Xperia Z3+’ın ülkemiz kullanıcılarıyla buluşması muhtemelen temmuz ayında gerçekleşecek.

Sony Xperia Z3+
Xperia Z3+’da öne çıkan özellikler; 5.2-inç büyüklüğünde TRILUMINOS ve Live Colour LED teknolojilerini barındıran Full HD çözünürlüklü IPS LCD ekran, 64-bit sekiz çekirdekli Snapdragon 810 işlemci, 3GB RAM, 32GB dahili depolama, 128GB microSD kart desteği , 20.7MP arka kamera, 5.1MP ön kamera, 6.9mm kasa kalınlığı, 2.930 mAh kapasiteli pil ve Android 5.0 Lollipop işletim sistemi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.