Sony Xperia ZL2 ‘ yi duyurdu

Sony, Xperia ZL’nin güncellenmiş versiyonu Xperia ZL2’yi duyurdu. Önceki nesildeki gibi 5 inç büyüklükte ekrana sahip olan Xperia ZL2’nin boyutları ve ağırlığı ise biraz artımış. 137 x 72 mm boyutta, 10.8 mm kalınlıkta olan telefonun ağırlığı 167 gram seviyesinde.

İlk etapta Japonya için duyurulan telefonun teknik detayları ise şu şekilde; 5 inç ekranında 1920×1080 piksel çözünürlük sunan Xperia ZL2’de Xperia Z2’de de gördüğümüz dört çekirdekli Snapdragon 801 (MSM8974AB) yongaseti yer alıyor. Sistem belleğin 3GB olduğu modelde 32GB dahili hafızanın yanında microSD kart desteği de bulunuyor. Xperia Z serisine oranla daha ince çerçevelere sahip olan ZL2’de suya ve toza dayanıklılık sertifikası da yer alıyor. Sony Xperia Z2’de de yer alan 20.7MP G Lens’li 1/2.3″ sensörün yer aldığı telefonun bataryası ise 3000mAh olarak belirtiliyor. LTE, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.0, NFC gibi bağlantı yetenekleri sunabilen modelin içerisinde ise Android’in 4.4 KitKat sürümü yer alıyor.

Siyah, beyaz ve turkuaz renk seçeneklerinin sunulduğu modelin fiyatı ve piyasaya çıkış tarihi ise şu an için bilinmiyor. Japonya’ya özel olarak tanıtımı yapılan Xperia ZL2 modelinin diğer ülke pazarlarında satışa sunulup sunulmayacağını da ilerleyen günlerde hep beraber göreceğiz.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.