Sony yeni harici SSD serisini duyurdu

SSD pazarında kendi çapında bir pay oluşturmak isteyen Sony yeni ürününü tanıttı. Sony SL-E SSD serisi daha çok profesyonellere hitap edecek şekilde tasarlanmış.

04-02-2018

Daha çok eğlence, televizyon, fotoğraf ve mobil cihaz sektörlerinde adını duyduğumuz Sony, SSD pazarında da faaliyetlerini sürdürüyor. Firma son olarak harici SL-E SSD serisini pazara sunuyor.

Profesyonellere yönelik olarak hazırlanan SL-E SSD serisi USB 3.1 yüksek hızlı bağlantı yuvası ile verilerin en hızlı şekilde aktarımını sağlıyor. Bilgisayar sistemleri yanında USB Tip-C üzerinden Android cihazlara da bağlanabiliyor. Ayrıca Sony ? kameraları kolayca yedekleyecek bir optimizasyon da mevcut.

Yeni seri okuma hızlarında 540MB/s seviyesine, yazma hızlarında ise 520MB/s seviyesine çıkabiliyor. Kutuların dış yapısı dayanıklı ve kolayca elde tutulacak şekilde tasarlanmış.

Sony SL-E SSD serisi 240GB kapasite 169 Avro, 480GB kapasite 289 Avro ve 960GB kapasite 499 Avro olarak şekilde ay sonlarına doğru piyasaya sürülecek.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.