Stranger Things Oyununa Hazır Mısınız?

24-06

E3 2019’da konuşan Netflix, adından oldukça söz ettiren ve beğenilerek izlenen dizisi Stranger Things’in konum tabanlı artırılmış gerçeklik oyunun Next Games tarafından çıkacağını müjdeledi.

Stranger Things oyunu, Google Haritalar entegrasyonu ile oyuncuların kendi bölgelerinde oynamasını ve Upside Down’un karanlık dünyası  ile baş edebilmeleri üzerine kurulu olacak.

24-06-1

Netflix, “Mobil oyun; Stranger Things evrenini, 80’lerin Cumartesi sabahı çizgi filmleri tarzında aktaracak. Konum temelli mekanikleri ve Google Haritalar entegrasyonuyla birlikte oyuncular, The Upside Down’u keşfederek gizemleri çözüp, arkadaşlarıyla birleşerek ortaya çıkan şeytanlara karşı savaşacak” söyleminde bulundu.

İlginizi Çekebilir : Bağımlılık yapan Netflix  🙂

Dizinin  müptelalarının tahmin edileceği üzere oyunun temasının 1980’li yılları yansıtacağı, arkadaşlık ve fantastik canavarlarla savaşma ruhunun gerçek hayata taşınmasını amaçlıyor diyebiliriz.

24-06-2

Oyunun Pokemon Go’dan ilham aldığı da gözden kaçmıyor değil 🙂

Oyunun 2020 yılında hem Android hem de iOS cihazlara gelmesi bekleniyor. Bu arada Stranger Things 3. Sezonu 4 Temmuz’da sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Gözünüzden kaçtıysa tekrardan hatırlatalım istedik 🙂

 

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.