Teknoloji tutkunlarına yeni web tarayıcısı Vivaldi

Vivaldi’de ana sayfanın sol tarafından erişilebilen kaydet, e-posta gönder, kontaklar ve yer imi seçenekleriyle birlikte, notlar bölümü, bulunduğunuz sayfanın ekran görüntüsünü tek tıkla almanızı ve  isterseniz sayfayla ilgili notlar eklemenizi sağlıyor. Yer imlerine eklediğiniz sayfaları kolaylıkla speed dial’a aktarabiliyorsunuz. Chromium tabanlı web tarayıcısı, aynı grupta yer alan sayfaları tek sekme altında toplamanıza izin veriyor ve sizi sekmeler karmaşasından kurtarıyor.

Vivaldi ekibi, şu aşamada yeni bir e-posta servisi üzerinde çalıştıklarını söylüyorlar ve elbette Vivaldi deneyimini mobile taşıyacak geliştirmeler yapıyorlar. Doğru yönde olduğunu söyleyebileceğimiz Vivaldi’nin bütün cihazlarınızla senkronize olması ve kullanıcı deneyimini, webde sadece yön tuşlarını kullanarak gezinti yapılabilecek seviyeye getirmesi de yine planlar arasında.

Geliştiricileri Vivaldi’nin olabildiğince eklentilere ihtiyaç duymayan bir tarayıcı olmasına çalıştıklarını ancak eklenti desteğinin de olacağını söylüyorlar. Bunlara ek olarak siz de geri dönüşlerinizi Vivaldi Forum‘dan vererek geliştirmelere katkı sağlayabilirsiniz. Türkiye’de de çalışmalarına başlayan Vivaldi’nin Türkiye topluluğunun sayfasını da görmenizi tavsiye ederiz.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.