Termal Kamerasıyla CAT S60

Amerikan iş makinesi üreticisi CAT, ilginç özelliklere sahip akıllı telefonlar tanıtmaya devam ediyor. Firmanın Cat S60 model telefonu ise termal kamerası ile dikkat çekiyor.

4584845632

CAT markası aynı zamanda ürettiği botlarla da ismini duyurmuştu. Ancak yeni yeni girdiği akıllı telefon pazarında kendine rakiplerinden farklı bir yer edindiğini söyleyebiliriz.

Ürettiği akıllı telefonlarında da tıpkı diğer ürünlerinde olduğu gibi gücü ve sağlamlığı ön plana çıkartan CAT, bu defa ise yapılmayanı yapıyor ve S60 modelinde ilk defa bir akıllı telefonda termal kamera kullanıyor. CAT S60 ismine sahip olan akıllı telefon FLIR ile iş birliğine giderek ortaya çıkartılırken özellikle avcılara ve izcilere büyük kolaylık sunuyor. 15 metre ile 30 metre mesafeden tarama yapabilen termal kamera aynı zamanda 640×480 piksel çözünürlüğünde video çekimi de yapabiliyor. Telefon 1 saate kadar su altında yaklaşık 5 metreye kadar dayanabiliyor.

7854546

 

CAT S60, MIL-STD 810G dereceli sertifikasıyla da düşmelere ve darbelere karşı son derece dayanıklı.4,7 inç büyüklüğündeki 720p çözünürlüğündeki, 1mm kalınlığındaki Gorilla Glass 4 kaplı ekranın 1,8 metreye kadar gerçekleşen düşmelere  karşı dayanıklı olduğunun ise garantisi firma tarafından veriliyor.

Snapdragon 617 işlemciden gücünü alan CAT S60, 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı kullanıyor. GPS, A-GPS, Glonass, Bluetooth, NFC, FM Radyo, barometre ve altimetre telefonda yer alan diğer özellikler arasında.

13 megapiksel arka kamera ve 5 Megapiksel ön kameranın bulunduğu CAT S60’ın satış tarihi içinse Mayıs ayının sonuna doğru çıkması bekleniyor.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.