Tesla Model 3 Kendi Rekorunu Kırıyor

Tesla yeni çıkardığı elektrikli otomobil Model 3 ile yeni bir piyasaya giriş yaptı. Tesla’nın geçtiğimiz hafta görücüye çıkardığı yeni nesil elektrikli otomobili Model 3′e gelen talep rekora doğru koşuyor. Daha çıktığı ilk günden 132 bin sipariş alan otomobil kısa bir sürede ise bu rakamı da ikiye katlamayı başardı. Birkaç gün önce internet üzerinden gerçekleştirilen canlı yayın  ile tanıtılan Tesla Model 3’ gelen talepler her geçen gün daha da büyüyor. Talep sayısında şu an 276 binden fazla. Model 3’e sahip olmak  isteyen  herkes 1.000 dolar ön ödeme ile bekleme sırasına girebilir ancak otomobilin paket fiyatı  35.000 dolar.

jshdjkfhsdjkfhj

Bilindiği üzere Model 3 elektrikli bir otomobil ve tek şarjla 346 kilometre yol gidebiliyor. Supercharging desteği bulunan Tesla Model 3, 2017 sonu itibari ile satışa sunulacak. Tesla Model 3, yola çıktığı zaman Tesla 7 binin üzerinde Supercharging istasyonunu kullanıma sunmuş olacak. Uygun fiyata gelişmiş donanım özellikleri sunan Model 3’ün elektrikli otomobil sektöründe önemli bir ilerleme kaydetmesi bekleniyor.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.