Tesla’dan Can Dostlarımıza müjde var!

oie_xaXHnYvxYeL3

 

Twitter’da bir takipçisinin ‘Tesla’lara köpek modu getirebilir misin?’ sorusuna olumlu yanıt veren Tesla CEO’su Elon Musk’tan hayvanseverleri sevindirici haber geldi.

tesla-araclarina-kopek-modu-koydu-MNJH_cover

 

 

Evcil hayvanı ile birlikte dışarı çıkmak zorunda kalan kişiler, herhangi bir dükkana veya alışveriş merkezine girecekleri zaman sevimli dostlarını aracın içinde bırakmak zorunda kalıyorlar. Bu durum yaz ve kış mevsimlerinde evcil hayvanların sıcak ya da soğuk nedeniyle sağlık problemleri yaşamalarına neden olabiliyor.

Tesla, Dog Mode özelliği ile evcil hayvanları güvende tutmayı odakladığını görüyoruz.

 

 

Dog Mode uygulaması, Model S, Model X ve Model 3‘ün orta dokunmatik ekranında “Sahibim kısa süre içerisinde dönecek, endişe etme” yazıyor ve büyük rakamlarla araç içerisindeki sıcaklığı göstererek evcil hayvanların güvende olduğuna dair dışarıdan geçenleri bilgilendirecek. Bu uyarı, etraftan geçenlerin araç içindeki evcil hayvanı kurtarmak için aracın camlarının kırmasını da engelleyecek.

You may also like...

1 Response

  1. 21 Mart 2019

    […] Tesla ‘dan Can dostlarımıza müjdeli haber […]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.